BB-Lightconcepts newsletter 1

BB-Lightconcepts newsletter 2

           BB-light logo

Klick på bilden för att läsa nyhetsbrevet Click the picture to read the newsletter

Ökat välmående med “Big Sky” från Light Cognitive – Prova det på Elmässan 19-20 oktober

Light cognitive Logga        Swefico banner elmässan 2016 75%

Swefico AB har nöjet att introducera en revolutionerande belysningslösning för olika inomhusmiljöer som ökar vårt välmående på olika sätt!I ett flertal platser och miljöer är tillräckligt dagsljus en bristvara av olika anledningar som t.ex. lokaliteternas beskaffenhet, väderförhållanden och långa nätter.

Big Sky från LightCognitive löser problenet med dagsljuset tack vare en innovativ Creation-teknik, med inslag av blått ljus i en väldesignad vägg- eller takpanel. Det unika Sky Blue Light tar fram de hälsoförbättrande fördelarna med det blåa ljuset utan att göra avkall på de naturtrogna färgerna i omgivningen och levererar samtidigt en virtuell, magisk och uppslukande ”himmelsk erfarenhet”.

Tack vare sina skräddarsydda funktioner stödjer Big Sky ett brett spektrum av användningsområden. Nedan nämns några användningsområden där Big Sky ger ett mervärde.Inom kontor och skola finns det många som arbetar under oregelbundna tider, konsulter, jurister, skiftarbetare, affärsresenärer som lider av jetlag, ”sena” affärsförhandlingar eller studenter som läser till tentor och examen… listan kan göras lång. I våra hem är en balanserad vaken-sömn-cykel av mycket stor betydelse för ett hälsosamt liv. Lokalernas och rummens design samt en god sömn är centralt för gäster till hotell- och spaanläggningar. Ljusets utseende och kvalité spelar en stor roll för kunder till olika butiker, restauranger, kaféer och (VIP)lounger. Välmående är ett centralt begrepp för dessa miljöer.

Big Sky är en flexibel belysningslösning och dess olika funktioner används för att ställa in rätt ljus för varje målgrupp och dess olika specifika behov. Rätt mängd av blått ljus ger både energi och minskar tröttheten samt kan bidrar till att återställa dygnsrytmen. Sammantaget kommer det att öka vår prestationsförmåga, vilket i slutändan kan omvändas till en effektivitets- och produktionsökning, ökad försäljning och vinst

Varför inte installera garanterat dagsljus, när som helst, när du behöver det, oavsett årstid, väder eller tid på dygnet? Big Sky levererar hälsosamt ljus förpackat i en modern design och anpassningsbara färger som ger en behaglig ljusupplevelse.

Kontakta gärna oss i monter K:01, Swefico AB, så berättar vi mer !

 

LIGHT COGNITIVE - BIG SKY BROCHURE2 (1)_001Prod Info_Big Sky wellness_Light Cognitive_001